God pasta med Barilla.com och forskning kring kolhydrater

Avkalle

God pasta med Barilla.com och forskning kring kolhydrater

Att unna sig en riktigt god pasta är något som ger både energi och smakar gott ihop med en god pastasås. På Barilla.com finner man massor av goda recept, inspiration och information om en mängd pastaprodukter! Pasta innehåller kolhydrater, vilket är bra för kroppens energiomsättning. Enligt vetenskap och idrottsforskning är kolhydrater en viktig faktor kring träning och aktivitet.

Träna med kolhydrater och smart pastaguide på Barilla.com

Pasta är något som kan vara fantastiskt gott och på Barilla.com finner man en mängd inspiration där man får bra information om alla de olika pastasorter man kan välja. Det kan vara bland annat fylld tortellini med ost och skinka eller bara ost, tunn spagetti, lasagneplattor, eller kort pasta med varierade former. Där finner man även en bra guide om alla de goda tomatsåser med varierande smaktillsatser man kan ha till pasta. En perfekt pastaguide med Barilla.com är perfekt när man ska laga god pasta till sig själv inför träningen, eller till vännerna och familjen! Något som är väldigt gott till pasta är ett gott vin och vetenskapen visar att vin har bra hälsofördelar, då det i måttlig mängd bland annat förlänger livet och ger ett friskare hjärta. Pasta innehåller kolhydrater och forskning visar att kolhydrater är mycket viktigt för kroppens energiomsättning, för blodsockret och hjärnan. Enligt forskning och studier är kolhydrater essentiellt särskilt när man tränar, för att få energi till musklerna och då muskler behöver så kallat muskelglykogen för en optimal prestationsförmåga.

Träna bättre med viktiga kolhydrater från pasta

Pasta i lagom mängd kan vara en effektiv källa till kolhydrater och vill man få i sig fibrer, kan man på Barilla.com finna bra information om pasta som innehåller nyttiga fibrer och även glutenfria alternativ. Tränar man kan man gärna fylla på med kolhydrater innan träningen och på Barilla.com kan man hitta bra pastarecept för att skapa en god måltid med pasta innan man tränar. En stor fördel med Barilla.com är att hemsidan är lättöverskådlig och man kan med smarta sökfilter välja pastarecept enligt nybörjarnivå, vardagsrecept i medelsvår nivå, eller välja en expertnivå på pastarecept. På Barilla.com finns det en professionell kundtjänst tillgänglig där man kan få gratis tips, råd och vägledning kring pasta och koktid, sortiment eller andra frågor man kan ha kring pasta. Enligt forskning är kolhydrater genom till exempel pasta bra att äta även efter träning då kroppen behöver påfyllnad av kolhydrater efter ett tufft träningspass. Pasta har även enligt vetenskap och forskning visat sig ha unika egenskaper genom att skydda mot cancer, typ 2-diabetes och hjärt-kärlsjukdomar.

Om författaren

kalle administrator